Up 2 Date

Humberto Tan genomineerd door Zilveren Televizier-Ster Presentator

foto: Instagram: Humberto Tan
  1. Newschevron right
  2. Humberto Tan genomineerd door Zilveren Televizier-Ster Presentator

Humberto Tan is genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Presentator. En die koestert hij meer dan ooit, zo laat de presentator weten op zijn Instagram.

"Wat ben ik blij met deze nominatie en het is vast niet zo heel moeilijk om te raden waaróm ik zo blij ben."

Dat is het inderdaad niet, want eerder deed jaar kreeg Humberto te horen dat hij moest stoppen met het presenteren van RTL Late Night. Het was tegen zijn wil in en dat werd duidelijk toen hij dat op emotionele wijze aankondigde tijdens het programma. Hij heeft de talkshow vijf jaar lang gepresenteerd, maar de leiding had vertrouwen in een andere toekomst voor het programma. Inmiddels is Twan Huys de presentator.

Eerder deze maand bleek dat de talkshow, die eerste zo populair was, inmiddels een dieptepunt heeft bereikt qua kijkcijfers.

liefde van het publiek

Waar de ene deur dichtgaat, gaat er een andere open. Inmiddels is Humberto bijvoorbeeld de presentator van het programma Dance Dance Dance.

"Man, wat is er sinds 28 februari veel op me afgekomen!!! En dat gaat maar door... Mooie reizen... Nieuwe plannen die ik niet voor mogelijk had gehouden. maar deze nominatie? Die zal ik koesteren!"

De nominatie is namelijk een publieksprijs. Humberto heeft het al twee keer eerder gewonnen, namelijk in 2014 en 2016. Maar door alle tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan, glimt deze nominatie net iets meer.

andere genomineerden

Naast Humberto Tan, zijn dit jaar ook Johnny de Mol en Beau van Erven Dorens genomineerd door de Zilveren Televizier-Ster Presentator.

Ster advertentie
Ster advertentie