Up 2 Date

Blacka biedt excuses aan na dodelijke steekpartij Scheveningen

foto: YouTube: Kanaal 24
  1. Newschevron right
  2. Blacka biedt excuses aan na dodelijke steekpartij Scheveningen

Blacka heeft op Instagram zijn excuses aangeboden na de dodelijke steekpartij in Scheveningen van vorige week. Daarbij kwam een 19-jarige Rotterdammer om het leven.

Excuses

"Hierbij wil ik mijn excuses aanbieden naar alle getroffenen en mensen die hieronder (hebben) moeten lijden", schrijft de rapper. "De hoeveelheid pijn en spijt waaronder ik op dit moment lijd, gaat niemand begrijpen, maar de pijn die de familie doorstaat is niet eens voor te stellen. Onze Chuchu, mijn vriend, die is er niet meer en dat heeft mijn hart gebroken."

Conflict

Vermoedelijk zou het conflict gaan tussen twee drillrapgroepen die al langer (online) met elkaar in strijd zijn. Zo zou de dader bij 73 De Pijp uit Amsterdam horen en het slachtoffer, 'Chuchu', bij de Rotterdamse groep Blacka 24.

In zijn statement geeft Blacka toe dat ook hij bij de ruzie betrokken was. Daarnaast zou zijn familie 'ernstige bedreigingen' ontvangen hebben.

"Deze hele drill beef slaat aan het eind van de dag nergens op. Aan het eind van de dag weet ik oprecht niet waarom deze ruzie precies is begonnen en hoe ik zo dom ben geweest om me in deze drill beef te mengen met jongens die niks te verliezen hebben. Ik heb deze ruzie meerdere malen geprobeerd te negeren en dit is mij uiteindelijk niet gelukt. Er werden ernstige bedreigingen naar mijn familie geuit waardoor ik mijzelf verloor."

Belangrijke boodschap

Tenslotte heeft Blacka nog een belangrijke boodschap aan zijn fans en in het bijzonder zijn jonge fans. "Ik heb niet het goede voorbeeld gegeven, maar dat ga ik vanaf nu wel doen, dat beloof ik. Jullie moeten weten dat het niet stoer is en dat mensenlevens kapotgaan aan deze hele drill shit."

Ster advertentie
Ster advertentie