FunX Den Haag

Rotterdammer (19) omgekomen na steekpartij in Scheveningen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rotterdammer (19) omgekomen na steekpartij in Scheveningen

Bij De Pier in Scheveningen is gisteren een 19-jarige man uit Rotterdam neergestoken. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar later aan zijn verwondingen. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

Verdachten verhoord

Het steekincident gebeurde gisteren rond 18.30 uur bij de ingang van De Pier. De politie is momenteel nog op zoek naar camerabeelden en getuigen. De verdachten zitten vast en worden verhoord, zo meldt Omroep West.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vuurwapen

Op beelden die rondgaan op social media is te zien hoe er bij een groep mensen op het bovendek van De Pier ineens paniek ontstaat. Mensen schreeuwen en rennen weg, waaronder mogelijk het slachtoffer. Op het filmpje is ook te zien dat er een vuurwapen wordt getrokken.

Ruzie tussen rapgroepen

Het Parool schrijft dat het gaat om een conflict tussen twee drillrapgroepen die al langer met elkaar (online) in strijd zijn. Zo zou volgens ingewijden de dader bij 73 De Pijp uit Amsterdam horen en het slachtoffer, 'Chuchu', bij de Rotterdamse groep rondom Blacka 24. De politie heeft dit nog niet bevestigt en zal in de loop van de dag meer mededelingen over de zaak doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie