Up 2 Date

Trailer van Surinaams-Nederlandse film 'Tuintje in mijn Hart' is uit!

  1. Newschevron right
  2. Trailer van Surinaams-Nederlandse film 'Tuintje in mijn Hart' is uit!

De trailer van de film Tuintje in mijn Hart is uit! In deze nieuwe Nederlandse romantische komediedrama, is Suriname het middelpunt. De cast bestaat uit een hoop bekende acteurs, zoals Leo Alkemade, Edwin Jonker, Pip Pellens, Fockeline Ouwekerk, Juvat Westendorp, Jetty Mathurin, Sergio IJssel, Jörgen Raymann, Mike Libanon, Oscar Aerts, Imanuelle Grives, Prem Radhakishun, Glenn Durfort en meer!

Boeroe Axel

De film vertelt het verhaal van een boeroe Surinamer, genaamd Axel (Leo Alkemade). Hij woont al ruim 20 jaar in Nederland en wil ook niet meer anders. Axel, die getrouwd is met de oer-Hollandse Victoria (Fockeline Ouwekerk) heeft zijn geboorteland nooit meer bezocht. Maar zijn moeder Gladys (Beppie Melissen) besluit de familie bij elkaar te roep in Suriname, want ze heeft een belangrijke boodschap. Eenmaal daar aangekomen, begint zijn avontuur vol obstakels en onaangename verrassingen.

Release

Tuintje in mijn Hart is een film van de makers van Toscaanse Bruiloft en Verliefd op Ibiza. Vanaf 2 maart 2017 is de film de zien in de Nederlandse bioscopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie