FunX Utrecht

Danny Ghosen zoekt problemen...en een stagiair!

  1. Newschevron right
  2. Danny Ghosen zoekt problemen...en een stagiair!

Vier lekke banden, geduw en getrek, achternagezeten worden door junks en boze hooligans, maar nog geen harde klappen. Tv-presentator Danny Ghosen heeft zin in de komende afleveringen van zijn nieuwe programma Danny zoekt problemen. "Je hebt heel veel plekken waar je niet zo snel komt en dat wil ik graag aan mensen laten zien."

In Jouw Stad vertelde Danny dat hij een eigen programma wilde hebben waarin hij zijn eigen koers en onderwerpen kan bepalen. "Dat wat ik als maker zelf belangrijk vind." Voor de serie zijn zeven 'probleemlocaties' in Nederland bezocht. "Het is een hele gevarieerde serie geworden." Zo is de eerste aflevering gefilmd in het plaatsje Vroomshoop.

"Dit is echt superleuk, spannend, maar ook moeilijk om te maken. Maar als je eenmaal de dingen hebt gedraaid en het daarna ziet, dan ben je heel blij dat je het wel hebt gedaan."

Vanavond is aflevering #1 om 21.55 uur te zien op NPO 3!

Danny Ghosen zoekt...jou!

De brutale presentator is nog lang niet uitgepresenteerd. Hierna staat er namelijk een tv-programma over het Midden-Oosten op de planning. "Ik wil de mooie kanten laten zien." En dat doet hij misschien wel met jou! Voor het programma is Danny op zoek naar een redactiestagiair die Arabisch spreekt en kennis heeft van het Midden-Oosten.

Lijkt het je wat? Klik dan hier voor de hele vacature!

Ster advertentie
Ster advertentie