STER Advertentie
STER Advertentie

Tony Tony met Ouassima in gesprek over neppe shit, Macaroni Time en Utrecht

Maandag 23 oktober 2017 - 20:45 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik denk dat niemand zoals ik rapt, trapt of bouncet. Dat kan niet, dat bestaat niet." Na het succes van 3 Liter met LouiVos en een wintersessie bij 101 Barz heeft Tony Tony eerder deze maand zijn tweede EP Macaroni Time vol vertrouwen uitgebracht. FunX-verslaggever Ouassima ging langs bij de Utrechter om te praten over zijn EP waarop samenwerkingen staan met onder andere LouiVos, 3Robi, Kippie en Darr3n.

Macaroni van Chief Keef

Tony Tony vond zijn inspiratie voor zijn tweede EP in de UK-sound. De nieuwe Tony-sound omschrijft de rapper als een combinatie van Yxng Bane en J-Hus, maar ook Niska en Migos noemt hij inspiratiebronnen. De grote vraag blijft de naam van Tony Tony's EP, want waar komt die liefde voor pasta in zijn titel vandaan? Macaroni Time blijkt een ode aan Chief Keef: "Vroeger luisterde ik veel Chief Keef. Mensen noemen mij altijd Tony Macaroni en Chief Keef heeft een track Macaroni Time. Het is mijn tijd, dus heb ik het gekopieerd maar dan op mijn eigen manier," aldus de rapper.

Utrecht geen rapstad

Tony Tony wil ooit shows pakken zoals Lil Kleine en Ronnie Flex en dat succes meet hij op een opvallende manier. De 22-jarige rapper is pas tevreden als hij 100% kan leven van muziek. Om zijn doelen te behalen brengt Tony veel tijd door in Rotterdam in plaats van zijn hometown Utrecht en daar heeft zijn redenen voor: "Ik denk dat Utrecht geen muziekstad is qua rap. Ik zit in Rotterdam omdat producers en studio's in Utrecht schaars zijn."

Populair op FunX.nl

  • Deze moslima's vasten niet tijdens ramadan en dat zorgt voor een tweestrijd

  • Boef kocht deze villa voor ruim 1,43 miljoen euro

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Deze drieling werd bij geboorte gescheiden voor een geheim experiment en wist dat niet

  • Willem-Alexander verrast moslims met bezoek tijdens iftar

  • Dochter (11) Jennifer Lopez laat zangkunsten horen en het is prachtig

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.utrecht.36672-tony-tony-met-ouassima-in-gesprek-over-neppe-shit-macaroni-time-en-utrecht-2"}