STER Advertentie
STER Advertentie

Daan Boom (Streetlab) komt met realityserie over zijn amateurvoetbalteam

Woensdag 12 december 2018 - 15:57 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Daan Boom, bekend van het programma Streetlab, komt binnenkort met een realityserie over zijn amateurvoetbalteam. Vorig jaar maakte hij hier al regelmatig Instastories over en dat werd zo goed bekeken dat er nu een 'echte' serie over komt. Op 2 januari zal de eerste aflevering van Kelderklasse 15 te zien zijn op het Youtube-kanaal van NPO3.

laatste plaats

In de serie worden de spelers van het elftal Kampong 15 uit Utrecht gevolgd op weg naar het kampioenschap. Daar is Daan zelf nogal sceptisch over, aangezien het team vorig jaar op de laatste plaats eindigde met 104 doelpunten tegen. "Ondanks dat we er ongeveer elke wedstrijd met gênante cijfers afgaan, is de passie binnen het team groot. De zondag is voor velen een vorm van ontspanning en ontsnapping aan het dagelijks leven", aldus Daan. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.utrecht.40064-daan-boom-streetlab-komt-met-reality-serie-over-zijn-amateurvoetbalteam"}