STER Advertentie
STER Advertentie

Dit is hoe de Utrechtse Robin vrouwen inspireert met haar Body Positivity-Instagram

Maandag 18 februari 2019 - 20:37 uur

|

Door:

Milou

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veel meiden kunnen onzeker worden van het eindeloze gescroll langs Instagramaccounts vol topmodellen en 'perfecte' bikinifoto's. De Utrechtse Robin laat zien dat het anders kan, zij is namelijk influencer op het gebied van body positivity. Ze heeft een maatje meer, maar dat weerhoudt haar er niet van om trots haar lichaam te laten zien door middel van mooie, stijlvolle foto's. Aan FunX vertelt ze meer over haar inspirerende account.

onzeker

Robin geeft aan dat ze niet altijd zo positief is geweest over haar lichaam. Ze werd vroeger veel gepest en was daardoor onzeker over haar lichaam. Door Instagram en andere social media kwam ze andere vrouwen tegen met een maatje meer die zichzelf zelfverzekerd lieten zien. Daardoor besefte ze dat zij er met haar lichaam óók gewoon mag zijn.

'Robin heeft de perfecte insta voor body positivity'

INSPIRATIE

Robin heeft haar eigen onzekerheid om weten te zetten naar positieve energie en inmiddels is ze een voorbeeld voor meer dan tweeduizend volgers. Meiden die onzeker worden van zogenaamd perfecte Insta-chicks raadt Robin aan om dat soort accounts gewoon te ontvolgen. "Ik volg echt alleen maar accounts en mensen waar ik positieve energie van krijg."

"Ik inspireer al best wel veel mensen, ik krijg daar veel berichtjes over. Hoe tof zou het zijn als ik nog veel meer mensen mag inspireren door lekker jezelf te mogen zijn."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw politieagent Derek Chauvin vraagt scheiding aan

  • Palestijn (32) met verstandelijke beperking doodgeschoten door Israëlische politie

  • Nationale garde schiet met rubberen kogels en traangas op demonstranten in Minneapolis

  • Mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het ov: alle antwoorden op dringende vragen

  • Alle seizoenen van 24 komen naar Netflix

  • Qucee opnieuw vader geworden