Video

Architrackz en Bryan Mg maken zwoele lovesong in 'Beats Tikken Met'

foto: YouTube: FunX
  1. Newschevron right
  2. Architrackz en Bryan Mg maken zwoele lovesong in 'Beats Tikken Met'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Architrackz is een van Nederlands meest succesvolle producers. Hij heeft onder andere samengewerkt met Sevn Alias, is verantwoordelijk voor hits als Op De Weg en werkt sinds een aantal jaar samen met Bryan Mg. Ook als artiest heeft hij de laatste jaren flink aan de weg getimmerd door drie eigen projecten te droppen. Ouassima ging bij Architrackz langs om een zwoele lovesong te maken in de tweede aflevering van Beats Tikken Met.

Architrackz x Bryan Mg

Bryan Mg vertelt dat hij goed kan samenwerken met Architrackz, omdat ze 'dezelfde vibe hebben'. "Soms twijfel ik nog een beetje over mijn tekst en flow, maar dan heb je Archi die zegt dat het hard is. Dat geeft me een extra push om door te gaan. Architrackz is sowieso de beste producer met wie ik ooit heb samengewerkt."

Haarspons

In de vorige afleveringen kwam Ouassima erachter dat producers vaak iets speciaals bij zich hebben. Zo ook Architrackz, hij heeft namelijk altijd een haarspons bij zich. "Deze spons is een deel van mijn lichaam en heb ik daarom altijd bij me. Je weet nooit waar je belandt en dan moet je er natuurlijk wel goed uitzien."

Ster advertentie
Ster advertentie