Video

AnishaGF is ready: "Laat niemand je iets wijs maken, al helemaal geen man!"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. AnishaGF is ready: "Laat niemand je iets wijs maken, al helemaal geen man!"

De veelzijdige AnishaGF is een talent om in de gaten te houden. Ze is pas 17 jaar maar nu al lang bezig met muziek. Ouassima ging lang bij de studio van haar label in Almere om te checken wat er voor 2020 op de planning staan bij AnishaGF.

Opkomend talent

Het begon allemaal heel onschuldig met filmpjes op Instagram maar al snel werd ze ontdekt. Het label Deposic uit Almere bood haar een tweejarig contract aan en dat was voor AnishaGF het teken om vol voor haar muziek te gaan. Ze komt uit Zeeland maar is dankzij haar label veel te vinden in Almere: "voor mijn muziek, ben ik sowieso altijd hier. Alles van de muziek gebeurd hier in de omgeving". Ze vertelt in het interview hoe belangrijk het label voor haar is: "Ze helpen me met alles wat ik doe, soms heb ik ook bepaalde coaching nodig, dat is heel fijn".

de toekomst

Voor het komende jaar heeft AnishaGF grote plannen. Ze is van plan een andere weg in te slaan dan mensen van haar gewend zijn: Ik ben de laatste tijd ook veel summer-catchy vibe tunes gaan maken en ik denk dat het tijd is om dat meer naar buiten te brengen. Dus, dat gaat eraan komen". In de studio krijgt Oussima een aantal previews te horen van de tracks die eraan komen. Ze sluit het interview af met een oproep naar alle vrouwen: "Laat niemand je iets wijs maken, al helemaal geen man. Doe gewoon je ding ... blijf gewoon sterk, blijf gewoon je vrouwelijke ding doen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie