Video

Caza openhartig over heftig verleden in nieuwe Insta vs. Reality

  1. Newschevron right
  2. Caza openhartig over heftig verleden in nieuwe Insta vs. Reality

In de FunX-serie Instagram vs Reality maak je kennis met de echte persoon achter een populair Instagram-account. Wat zit er achter al die perfecte plaatjes en flitsende stories? Deze week gaat Ouassima langs bij rapper Caza.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Corona

Net als de rest van Nederland zit Caza momenteel ook in lockdown en komt hij nauwelijks de deur uit, behalve als hij boodschappen doet en naar de studio gaat. Wat hij het meest mist? "Toch wel optreden. Ten eerste, het is mijn vaste inkomen en nu het er niet meer is, merk ik echt hoe gelukkig mij dat maakt." Gelukkig heeft Caza nog wel een buffertje en kan hij daar voorlopig nog op teren.

Verleden

Waar Caza nu vooral te zien is in dure merkkleding en flitsende hiphopvideo's, was dit vroeger wel anders. De rapper hoopt dat mensen realiseren dat hij vroeger in een hele andere situatie zat. "Ik heb heel lang gestruggled en echt niks gehad. Er waren tijden dat ik in traphouses woonde en er muizen rondliepen, dat ik eten moest stelen omdat ik geen doekoe had. Dat motiveerde mij wel weer extra om succesvol te worden." Pas drie jaar geleden begon het echt beter te gaan, maar daarvoor omschrijft hij zijn leven als 'een constante struggle'.

Benieuwd hoe Caza vertelt over zijn ervaringen met deurwaarders, bedreigingen aan zijn moeder door zijn muziek en hoe hij omgaat met Instagram? Bekijk dan hierboven het hele interview.

Ster advertentie
Ster advertentie