Video

Rapper Ouasside: "Ik heb een schitterend team achter me"

  1. Newschevron right
  2. Rapper Ouasside: "Ik heb een schitterend team achter me"

De 20-jarige rapper Ouasside heeft in korte tijd een grote fanbase opgebouwd. Je kunt hem kennen van zijn Zonamo spitsessies of van de track Tori In De Wijk samen met Ashafar. Binnenkort dropt hij zijn eigen album. Reporter Ouassima ging bij hem langs om hem wat beter te leren kennen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Persoonlijk

In zijn spitsessies snijdt Ouasside soms persoonlijke thema's aan. Bijvoorbeeld over zijn overleden moeder. In het interview met Ouassima vertelt hij waarom:

"In deze fase van mijn leven heb ik veel moeite om het te verwerken. Ik uit in de sessies mijn gevoelens. Het zit diep van binnen en ik moet het gewoon kwijt."

Ook geeft de rapper aan dat hij een nieuwe stijl wil ontwikkelen waarin hij zowel stoer als gevoelig kan zijn.

Zonamo

Rapper Ouasside is getekend bij het label Zonamo Underground en dat is volgens Ouasside: "Een schitterend team achter mij die mij van top tot teen verzorgd. Ik word echt in de watten gelegd". Ouasside snapt niet waarom iemand weg zou gaan bij een label. Hij wil geen namen noemen, maar het is wel duidelijk dat hij op rapper Boef doelt. Hij is namelijk de enige die ooit weg is gegaan bij het label.

"Ik vind het een rare actie. Ik zit nu zelf in het team en ik zie hoe ik word behandeld. Ik heb alleen maar bewondering voor deze mensen. De gunfactor ligt ontzettend hoog en ik vind dat dat ook gezegd mag worden."

album

Binnenkort komt er een album uit van rapper Ouasside. Wanneer we het album precies kunnen verwachten weet hij nog niet, maar uiterlijk over twee maanden. Ook wil hij nog niet verklappen welke samenwerkingen erop staan: "Maar er staan een paar grote namen op mijn album". Speciaal voor FunX heeft hij alvast wat bars geschreven als voorproefje op zijn aankomende album. Hij laat de bars horen aan het einde van het interview.

Ster advertentie
Ster advertentie