Video

Andy van der Meijde kan met iedereen overweg

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Andy van der Meijde kan met iedereen overweg

In de DiXte 1000 Avondshow Mystery Skypen we elke dag met een bekend persoon. Deze mystery guest praat graag met voetballers en rappers en doet aan een vechtsport. Het is niemand minder dan Andy van der Meijde!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na een paar keer raden...

Mark van Bommel, Badr Hari en Rico Verhoeven zijn een paar van de namen die Sander en Youssef noemden, maar het duurde even voordat het doordrong dat het om Andy van der Meijde ging. Het kickboksen bleek een dwaalspoor, want dit doet Andy alleen als hobby.

Respect naar iedereen toe

Andy heeft een programma waar hij met verschillende mensen, onder wie ook een paar DiXte 1000 rappers, in de auto op pad gaat om even te babbelen. Hoe Andy zo makkelijk overweg kan met iedereen? ‘’Respect naar mensen toe is belangrijk, iedereen is voor mij hetzelfde’’ vertelt hij. ‘’En natuurlijk gewoon lekker humor.’’ Andy wil graag internationaal gaan met zijn volgende gasten en spreekt over voetballers uit landen als Frankrijk en Engeland. Ibrahimović wordt volgens Andy een moeilijk verhaal: ‘’Zlatan past niet in die auto, zijn neus is daar te lang voor.’’

Schlager

Andy durft bijna niet te antwoorden op de vraag wat zijn favoriete muziek is, maar hij is toch echt fan van schlagermuziek. Hij woonde in zijn jeugd in Arnhem, dichtbij Duitsland waar schlager-muziek vandaan komt.

Ster advertentie
Ster advertentie