Video

Famke Louise: "Als buitenstaander had ik ook op mezelf gehaat"

  1. Newschevron right
  2. Famke Louise: "Als buitenstaander had ik ook op mezelf gehaat"

Famke Louise vliegt in de zomer regelmatig op en neer om in het buitenland shows te geven. Het lijkt soms een grote vakantie, maar hoe gaat het er echt aan toe tijdens zo'n zomertour? Ouassima zocht het uit en vloog met Famke mee naar het Spaanse Lloret de Mar. Ze volgde haar vanaf het vliegveld naar het hotel en van de soundcheck naar de show. En tussendoor liet Famke nog even spontaan een tattoo zetten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen tijd voor zomerfoto's

Alhoewel ze regelmatig aan de Spaanse kust te vinden is, maakt Famke al snel duidelijk dat het geen vakantie is. "We hebben geen tijd om even in de zon te liggen en te relaxen. Het is gewoon door, door, door." Toch staat haar Instagram vol zomerse bikinifoto's. Famke legt uit dat niets is wat het lijkt: "Bepaalde foto's heb ik van tevoren gemaakt omdat ik geen tijd heb om zomerfoto's te maken."

Eigen keuzes

Famke geeft aan dat het een stuk beter met haar gaat sinds ze zich bij het label van Ali B heeft aangesloten. "Ik heb nu geen druk meer. Er is niet meer iemand die constant zit te pushen. [...] Ik kon daar niet m'n eigen keuzes maken en nu wel."

Haat

Op het begin van haar carrière, waarin ze grote ladingen haat over zich heen kreeg, kijkt ze met gemengde gevoelens terug: "Als ik een buitenstaander was, had ik ook op mezelf gehaat." Nu is dat gelukkig wel anders. "Ik probeer genoeg toffe dingen te doen, zodat mensen niet meer om me heen kunnen."

"Ik ga eerst nog een losse single droppen en daarna kunnen mensen een EP verwachten."Ster advertentie
Ster advertentie