Video

Mario Cash: "De straat zit sowieso in mij"

foto: Videostill FunX
  1. Newschevron right
  2. Mario Cash: "De straat zit sowieso in mij"

In de nieuwe serie Van Straat naar Platina gaat Ouassima Tajmout in gesprek met een artiest. Niet over succes, maar over de hobbelige weg daarnaartoe. Deze week is Mario Cash aan de beurt. In het interview is de ex-gedetineerde en artiest openhartig over zijn criminele verleden. Mario werd namelijk meerdere keren veroordeeld en heeft het grootste gedeelte van zijn leven vastgezeten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'mijn eigen shit'

"Ik heb twee keer TBS gehad en dacht: ik ga die derde keer niet nemen. Ik ga me focussen op mezelf. Gewoon mijn eigen shit doen, kijken tot hoe ver het lukt en hoever ik kan komen", vertelt hij openhartig. Of Mario Cash 'de straat' is kwijtgeraakt? Daar lijkt het niet op. "Ik heb van heel veel shit wel afscheid genomen, maar straat zit sowieso nog altijd in mij. Dat is mijn identiteit, want ik hou van tension in mijn leven. Ik hou van spanning.

start

Mario Cash kwam vanochtend ook langs in Start met Fernando, waar hij eveneens openhartig vertelde hoe hij zijn leven beterde. "Ik wil iedereen laten zien dat ik mijn best doe. Voor iedereen: 'Stay out de bajes en blijf je best doen."

Ster advertentie
Ster advertentie