Naar homepage
Video

Jordymone9: "Ik zal er alles aan doen om mijn moeder gelukkig te maken"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Jordymone9: "Ik zal er alles aan doen om mijn moeder gelukkig te maken"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jordymone9 was te gast bij YOUS! om te praten over zijn album Take Risk en de liefde voor zijn familie. Take Risk is net gereleased met samenwerkingen met Roxy Rosa, Kempi, Hefner, Yxng Le, Cor en Jack. De hoogste tijd voor Youssef om hem het hemd van het lijf te vragen.

Jordymone9 kun je kennen van zijn tracks Many Men en Geen Werkgever. Familie is voor de rapper enorm belangrijk en dat is terug te horen op zijn nieuwe album. Als Yous hem vraagt waar de drang vandaan komt om zijn familie te ondersteunen, vertelt Jordymone9 dat hij is opgegroeid zonder zijn vader. "Ik was alleen met mijn moeder en broer. We hadden het niet moeilijk, omdat mijn moeder altijd voor ons heeft gerend. Nu is het tijd dat ik alles wat ik kan doen voor mijn moeder terug wil doen.”

Quote

Ik was alleen met mijn moeder en broer. Het is niet dat we het moeilijk hadden, omdat mijn moeder altijd voor ons heeft gerend.

Jordymone9

Niks te kort

De rapper vertelt ook dat zijn moeder er altijd voor zorgde dat hij en zijn broer niks te kort kwamen. "Als al mijn vrienden een playstation hadden en wij hadden geen playstation, dan heeft mijn ma altijd haar best gedaan zodat wij ook een playstation hadden. Ik zal er nu ook alles aan doen om haar gelukkig te maken."

Take risk

Take Risk is online te streamen. De reden dat we massaal naar het nieuwe album moeten luisteren? "Ik houd het dichtbij mezelf. Alles dat er op staat is echt, alles wat ik vertel is echt. Ik vertel niet alleen de leuke dingen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie