Video

Kelly Mexy openhartig over doodsbedreigingen in eerste aflevering 'Gym Sessie'

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Kelly Mexy openhartig over doodsbedreigingen in eerste aflevering 'Gym Sessie'

In de nieuwe serie Gym Sessie gaat Ouassima met artiesten en creators de sportschool in. Tijdens de stevige gymsessie gaat ze in gesprek over hun gezondheid, mentale veerkracht, dromen en de rol van sport in hun bestaan. Welke antwoorden geven de deelnemers als het zweet over hun rug loopt of als ze naar adem moet happen na een intense conditietraining? In deze aflevering duikt ze de sportschool in met Kelly Mexy en personal trainer Dennis Toppin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Keerzijde van succes

Kelly heeft met meer dan 300.000 volgers een ontzettend grote following op TikTok. Haar video's zijn populair bij jongeren, maar haar succes heeft ook een keerzijde. Zo krijgt ze te maken met online haat, shaming en doodsbedreigingen. Kelly vertelt dat ze best wel onzeker kan worden als mensen zich uitlaten over haar uiterlijk. "Dingen waar ik me nooit druk om maakte, zoals opmerkingen over dat ik te klein ben of een te groot voorhoofd heb, raken me. Misschien is het ook gewoon menselijk, maar uiteindelijk doet het wel wat met me."

'Is dit het allemaal waard?'

Aan het eind van de slopende gymsessie gaan de dames dieper in op een moeilijke periode in Kelly's carrière. Ze werd afgelopen jaar namelijk beschuldigd van ernstige dingen en kreeg te maken met veel negativiteit op social media. "Ik ben niet meer dezelfde Kelly als twee jaar geleden", vertelt ze emotioneel. "Mijn werk gaat zo goed, ik vind het echt leuk en het is mijn passie, maar soms denk ik: is dit het allemaal waard?"

Ster advertentie
Ster advertentie