Video

Rico Verhoeven: "Badr Hari moet tegen de beste vechten en dat ben ik"

  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven: "Badr Hari moet tegen de beste vechten en dat ben ik"

Kickbokser Rico Verhoeven was het afgelopen weekend in Kopenhagen tijdens het kickboksevent Glory 29. Hij vocht niet zelf, maar was er om te zien wie zijn volgende tegenstander wordt in de zwaargewichtsklasse. De uitkomst: Ismael Londt! Maar hij heeft onlangs ook Badr Hari uitgedaagd. Reporter Ouassima reisde af naar Denemarken en sprak onder andere daarover met de 26-jarige kickbokser.

"Het gevecht dat gaat komen tussen Badr en mij is eigenlijk een grote wedstrijd. Het is de Mayweather/Pacquiao fight in het kickboksen." Wanneer de partij plaatsvindt, is nog onduidelijk. Wat wel helder is, is dat Rico het gewoon als een wedstrijd ziet. "Of je nou Badr Hari heet of een andere naam hebt, dat maakt helemaal niks uit."

Mooie afscheidspartij

Door Badr Hari uit te dagen, heeft Rico naar zijn mening niks verkeerds gezegd. "Een tijd geleden had Badr een targetlist op internet gegooid waar ik opstond, dus wie daagt wie eigenlijk uit? Als hij nog een top afscheidspartij wil, let's go, laten we het doen. Als jij als beste wil eindigen, dan moet je tegen de beste vechten. En ik ben de allerbeste."

Het kickboksevenement Glory 29 is vanavond om 23.50 uur te zien op Spike TV.

Ster advertentie
Ster advertentie