Video

Numidia bouwt fissa in de studio tijdens Autotune Challenge

  1. Newschevron right
  2. Numidia bouwt fissa in de studio tijdens Autotune Challenge

Zingen, dansen, performen en altijd overal verschijnen met een big smile: Numidia doet het allemaal. Niet gek dus dat ze is genomineerd voor maar liefst vijf FunX Music Awards, waaronder de felbegeerde prijs voor Artist of the Year - Female. In de FMA Avondshow kwam ze langs om te praten over haar road to succes en natuurlijk om de Autotune Challenge te spelen. "Ik ben

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muzikaal kind

Numidia vertelt dat ze als kind al artiest wilde worden. Ze was altijd al muzikaal bezig en speelde blokfluit, klarinet, saxofoon, gitaar én piano. Tegenwoordig houdt ze zich meer bezig met zingen en dansen, als is ze ook steeds vaker in de sportschool te vinden. "Ik hoor van m'n fans dat ik moet afvallen. Dat vind ik niet erg, maar ik was gewoon blij met m'n body. Ik hou wel een beetje van vet, maar als mijn fans dat willen, doe ik dat voor hun. Zij zijn degenen die me laten groeien."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

STEM

Je kunt nog steeds stemmen op de categorieën Artist of the Year - Female en Artist of the Year - Male. De FunX Music Awards zijn op woensdag 16 september live te volgen vanaf 21.05 op FunX.nl, NPO 3 en de FunX App.

Ster advertentie
Ster advertentie