Video

Deze dames had 'De Bachelor' Tony achteraf liever niet weggestuurd

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Deze dames had 'De Bachelor' Tony achteraf liever niet weggestuurd

Tony Junior heeft een spannende zomer achter de rug: voor De Bachelor zat hij een maand lang in Kroatië, waar twintig dames streden voor zijn liefde. Fans van het programma konden vorige week zien hoe de felbegeerde vrijgezel uiteindelijk voor Julia koos. In de studio bij Serginio keek Tony terug op het liefdesavontuur. Welke dingen had hij achteraf misschien liever anders gedaan?

Quote

Sommige dames verspreiden gewoon onwaarheden. Als ik iets niet ben, is het two-faced.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spijt?

Tony vertelt dat het interessant is om achteraf de reacties en ervaringen van alle vrouwen te horen. "Wat ik heb meegemaakt, is het enige wat ik heb gezien. In de serie zie ik nu wat er zich verder heeft afgespeeld bij hen." Met de camera's op je gericht zijn sommige kandidaten namelijk toch wat sneller verlegen. "Soms ben ik wel verrast en denk ik: shit, misschien had ik dingen wel anders kunnen doen."

Maar wat had Tony achteraf dan precies anders willen doen? "Ik ga gewoon namen noemen. Bij de eerste vier die ik geen roos had gegeven in de eerste aflevering, ging Nadeche naar huis. Toen dacht ik: waarom heb ik dat eigenlijk gedaan?" Ook Diva had Tony misschien toch liever niet naar huis gestuurd. "Van haar zag ik een hele andere kant in het programma. Toen dacht ik: oeh, ik had haar misschien toch langer willen houden."

Onwaarheden en geheimen

Nu alle afleveringen van De Bachelor inmiddels online staan, hebben verschillende deelnemende dames zich uitgesproken over het programma en Tony. En dat was niet altijd positief. "Weet je, heel veel van die dames hebben geen media-ervaring. Ze zien zichzelf voor het eerst terug op tv en dat is confronterend", is Tony's reactie daarop. "Ze zijn een beetje 'buthurt' en dan gaan ze met modder gooien. Dat is prima, maar ik denk dat ik als mens redelijk goed het verschil tussen goed en slecht weet. Ik heb me vooral naar de dames als een goede man gedragen. Ze verspreiden gewoon onwaarheden. Als ik iets niet ben, is het two-faced."

Tony vertelt zelf niet negatief te willen spreken over de kandidaten. "De grap is: ik weet zoveel over hen... Dan denk ik: doe nou niet. Ik hou m'n mond en ga ze niet kapot lopen maken. Maar daarom vind ik het zo stom. Ik draag heel veel geheimen van veel van de vrouwen. Maar goed, ga de reünie maar kijken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heftig

Al met al was De Bachelor een zware ervaring voor Tony. "Je moet echt sterk in je schoenen staan. En je moet mensenkennis hebben en heftige keuzes kunnen maken. Dat zijn dingen waarvan ik erachter ben gekomen dat dat me best oké afging." Of hij nog steeds samen is met winnares Julia moet nog blijken. "Is een programma de ideale bodem voor liefde? Misschien niet, maar het zou zomaar kunnen gebeuren en misschien is het wel gebeurd. Liefde kun je niet plannen, het overkomt je."

Ster advertentie
Ster advertentie