FunX

Julia (24) over negatieve reacties op winnen Miss Nederland 2021: "Best pijnlijk"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Julia (24) over negatieve reacties op winnen Miss Nederland 2021: "Best pijnlijk"

De 24-jarige Julia, die je kunt kijken van The Bachelor, werd het afgelopen weekend gekroond tot Miss Nederland 2021. Helaas kwamen er op die bekendmaking ook veel negatieve reacties. Op social media werd Julia ervan beschuldigd alleen maar mee te doen aan The Bachelor om haar eigen carrière op de rit te krijgen en ze daarom nu ook Miss Nederland heeft gewonnen.

Julia van de Bachelor is de winnares van Miss Nederland 2021!

Pijnlijk

In Start reageert Julia op de negatieve reacties: "Het is best pijnlijk eigenlijk. Ik ben er al sinds november bezig om Miss Nederland te worden. Het is nu eindelijk gelukt, ik heb er keihard voor gewerkt. Dus het is jammer dat mensen dan een oordeel over je hebben, terwijl ze je niet kennen." Gelukkig heeft Julia ook veel leuke reacties ontvangen. "Ik heb zoveel liefde en support gekregen."

Inspireren

De jury koos kroonde Julia tot Miss Nederland 2021, omdat ze volgens hen "een lekkere, stoere meid" is die "uit haar comfortzone durft te stappen". Julia herkent zich daar wel in. Ze noemt zichzelf een "lieve meid" die graag met vrienden en familie is, twee studies heeft afgerond en keihard werkt voor wat ze wil bereiken. "En ik ben best wel grappig."

Met haar deelnames aan Miss Nederland en The Bachelor hoopt ze anderen te inspireren om ook eens buiten de comfortzone te treden. "Kijk wat een mooie dingen er te halen vallen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie