Video

Hansie en Dj Wef over daten met babymomma's- en daddy's en opvoeding

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Hansie en Dj Wef over daten met babymomma's- en daddy's en opvoeding

Jayh en Mahi gaan in It's Complicated in gesprek met elkaar over eeuwenoude dilemma's en moderne problemen. Deze week schuiven Dj Wef en Hansie aan. Zij hebben beiden kinderen met partners uit vorige relaties. Ze hebben over daten als ouders, nieuwe relaties, opvoeding en samenwerken.

Daten met babymomma's en babydaddy's

Volgens Hansie hoort het geen issue te zijn om met iemand te daten die een kind heeft. "Je kind is een deel van jezelf. Het is gewoon wie je bent. Ik ben nou eenmaal een vader." Ook voor Wef was het geen issue toen Ronnie ging daten met een andere vrouw en Nori wilde voorstellen aan haar. "We zijn altijd heel transparant naar elkaar. Ik heb Ronnie's nieuwe partner ontmoet en ze kwam ook bij me thuis, nog voordat Nori haar ontmoette."

Opvoeding

Hansie vindt dat zijn nieuwe partner zich niet mag bemoeien met de opvoeding van zijn kind. "Als de principes niet hetzelfde zijn, gaat het al niet werken. Aan het eind van de dag ben ik de vader en is mijn partner erbij gekomen." Bij Wef en Ronnie zit het overleg over opvoeding goed. Zij overleggen alles met elkaar. "Toen Nori op ballet wilde, overlegden we eerst met elkaar of we dat allebei voor haar wilden. Er was ook een fase waarin de vader van Nori haar heel veel cadeautjes gaf. Daar wilde ik toen graag mee stoppen omdat ze te erg verwend werd. Toen ik dat aan hem uitlegde, was dat helemaal oké."

Bevalling

Mahi wil graag dat haar eerste bevalling ook de eerste is die haar partner meemaakt. Volgens Hef en Hansie is het juist heel fijn als je partner al wat meer ervaring heeft. "Hij weet dan wat hij moet doen. Bij de eerste bevalling weet hij dat vaak niet zo goed."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

It's Complicated

Meer afleveringen van It's Complicated checken? Je kunt de episodes terugkijken op het YouTube-kanaal van FunX of in je favoriete podcast-app.

Ster advertentie
Ster advertentie