Video

Qucee stort zich opnieuw vol overgave in de Autotune Challenge

  1. Newschevron right
  2. Qucee stort zich opnieuw vol overgave in de Autotune Challenge

Wanneer de Autotune Challenge wordt gespeeld, moet Qucee natuurlijk worden uitgenodigd. Hij maakte al meerdere malen indruk achter de mic, onder andere met zijn hartstochtelijke versie van Omarm Me, en mag zichzelf inmiddels wel voorzichtig de koning van de autotune noemen. Ook tijdens de FMA Avondshow stortte hij zichzelf weer vol overgave in de hoge uithalen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Album

Tijdens een Q&A in de FunX-studio vertelde Qucee weer serieus bezig te zijn met muziek. Hij wil een album uitbrengen, waarop hij een volledig verhaal vertelt. Dat mist hij namelijk nog wel eens bij albums van nu. "Tegenwoordig is het te vaak gewoon een verzameling van de beste tracks. Ik wil dat je me van A tot Z leert kennen als je m'n album luistert. Dat is wat een album moet zijn."

"Het lijkt me tof om Paradiso uit te verkopen, op een krukje te zitten en gewoon m'n verhaal te vertellen."

Afgevallen

Qucee vertelde ook flink te zijn afgevallen. Hij volgt twee strenge diëten, maar daar laat hij niet te veel van zien op social media. Hij heeft geen zin in commentaar, wat hij in het verleden wel eens kreeg als hij dan een terugval had en weer wat zwaarder was. Nu houdt hij het lekker lowkey: "Ze zien het vanzelf wel."

Ster advertentie
Ster advertentie