Video

Hoe goed kent Kevin zijn oude raps nog?

foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Hoe goed kent Kevin zijn oude raps nog?

Kevins nieuwe album Animal Stories gaat als een speer. Alle tracks kwamen vlak na de release in de top 50 op Spotify terecht. In de FMA Avondshow vertelde de slowflow animal meer over zijn muziek en zijn FunX Music Award-nominatie in de categorie Best MC, maar ook over zijn verleden. Waar schreef hij zijn eerste verse? En wat was zijn eerste bijbaantje?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op de dansvloer

Door wat snelle vragen kwam Fernando flink wat te weten over Kevins jeugd. Zo was zijn eerste baantje een krantenwijk, schreef hij zijn eerste verse in het buurthuis, wilde hij vroeger altijd voetballer worden en dronk hij zijn eerste biertje al op zijn tiende. "Mijn vader is Engels dus ik kreeg al jong een biertje bij het ontbijt!" Verder vertelt Kevin dat hij op schoolfeesten altijd op de dansvloer te vinden was. In die tijd was hij sowieso minder rustig dan dat hij nu overkomt. "Ik was wel een beetje een vervelende jongen op school."

Finish the lyrics

Fernando nam Kevin mee op een trip down memory lane en checkte hoe goed hij de teksten van zijn oude tunes nog kent. Sommige bleken ver weggezakt, maar andere kan hij nog precies mee rappen. "Deze is legendarisch!"

STEM

De FunX Music Awards zijn op woensdag 16 september live te volgen vanaf 21.05 op FunX.nl, NPO 3 en de FunX App. Je kunt op dit moment alleen nog stemmen op de categorie├źn Artist of the Year - Female en Artist of the Year - Male.

Ster advertentie
Ster advertentie