Video

FunX Zoekt Presentator: "Ik hoorde de opdracht en dacht: hoe ga ik dit fixen?"

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. FunX Zoekt Presentator: "Ik hoorde de opdracht en dacht: hoe ga ik dit fixen?"

In FunX Zoekt Presentator krijgen vier talenten de kans om het nieuwe gezicht van FunX te worden. Onder toeziend oog van presentatoren Fernando Halman en Ouassima Tajmout laten de kandidaten zien wie het in zich heeft om de nieuwe presentator te worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Contactgegevens verzamelen

Vorige week ging Sarah ervandoor met het hoogste punt voor de beste pitch. De opdracht van deze week staat in het teken van netwerken. In een videoboodschap vertelt Numidia dat er voor alle vier de kandidaten een envelop klaarligt met met daarin twintig namen van artiesten. Binnen dertig minuten moeten Chelsea, Arsenio, Sarah en Joël zoveel mogelijk contactgegevens bij elkaar zien te verzamelen.

Puntentelling

De puntentelling is als volgt: bij een direct telefoonnummer krijg je vijf punten, bij een direct e-mailadres drie punten, het nummer van een management levert twee punten op en het e-mailadres van een management één punt. De opdracht zorgt direct voor een hoop spanning bij de kandidaten. "Ik hoorde de opdracht en dacht: hoe ga ik dit fixen?", vertelt Chelsea.

Juffrouw plusser

Vorige week was Sjaak te gast als jurylid, deze week kwam FunX-presentator Youssef langs. Bij de puntenverdeling is er volgens hem dan ook een duidelijke winnaar. Chelsea krijgt dit keer een zeven, Arsenio een acht, Joël een negen en Sarah een tien. Zij heeft maar liefst veertien nummers achterhaald. "Juffrouw plusser fixt wel die nummers", lacht Youssef. "Ik vind het knap. Mij was dit niet gelukt binnen dertig minuten."

Ster advertentie
Ster advertentie