Video

ZeroDix en Zefanio maken gevoelige track in 'Beats Tikken Met'

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. ZeroDix en Zefanio maken gevoelige track in 'Beats Tikken Met'

ZeroDix maakt al jaren zijn eigen beats en heeft samengewerkt met grote artiesten als Latifah, Jonna Fraser en Boef. In Beats Tikken Met krijgt ZeroDix de opdracht om voor Zefanio een tune te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beste zanger

ZeroDix vindt Zefanio een van de beste zangers van Nederland en is er dan ook van overtuigd dat ze samen iets tofs kunnen maken. In de aflevering vertelt Zefanio dat hij vroeger ook weleens beats heeft geproduceerd voor zijn eigen nummers. "Ik heb vroeger ook keyboard gespeeld in bandjes. Later wil ik produceren wel weer oppakken."

90s vibes

ZeroDix' tune in Beats Tikken Met heeft een echte 90s-vibes. "Ik moet gelijk aan Destiny’s Child denken door deze tune", zegt Ouassima. Ze heeft dan ook gelijk een onderwerp in haar hoofd voor de track. "Als ik deze beat hoor dan ik denk dan aan een situatie waarbij mensen vraagtekens hebben. Je zit in een relatie waar je vraagtekens bij hebt. Die vibe krijg ik erbij.” Tot slot krijgt Oussima zelf ook nog een opdracht: ze mag een stukje gaan zingen. "Mijn hart zit in mijn keel. Ik krijg het er helemaal warm van."

Ster advertentie
Ster advertentie