Video

Ouassima kijkt in de telefoon van: Nana Fofie

  1. Newschevron right
  2. Ouassima kijkt in de telefoon van: Nana Fofie

Ze haalt miljoenen views en velen hebben niet eens door dat ze uit Nederland komt: Nana Fofie. Ouassima kijkt dit keer in de telefoon van de zangeres die hard aan haar carrière werkt. De 23-jarige Ghanese-Nederlander heeft fans over de hele wereld vanwege haar mash ups en heerlijke afrosound. Maar ze verwachtte niet dat het allemaal zo viral zou gaan. Het begon allemaal bij de Mad Over You mash up. “Ik had toen zelfs nog nul abonnees op YouTube. Toen ik de trailer online gooide, ging het al supergoed. Maar toen de hele video online kwam, tripte m’n telefoon zelfs van alle berichten die daarover binnenkwamen.”

Selma Omari en Michael Dapaah

Zonder dat de zangeres het zelf wist, gebruikte vlogger Selma Omari Nana’s muziek in haar video’s. Michael Dapaah a.k.a. Big Shaq kende Nana's muziek ook al, nog voordat hij doorbrak met Man’s Not Hot. Hij gebruikte het namelijk ook voor in zijn video's.

Holy Bible App

In Ouassima Kijkt In De Telefoon Van vertelt Nana niet alleen over een muzikale samenwerking met Selma Omari en hoe ze met Michael Dapaah in contact kwam, maar ook over haar beste vriendin Melissa Lopes én waarom ze zoveel waarde hecht aan de Holy Bible app op haar telefoon.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie