Music

Ghanees-Nederlandse Nana Fofie (23) verovert wereldwijd harten met haar Afro sound

foto: YouTube: Nana Fofie
  1. Newschevron right
  2. Ghanees-Nederlandse Nana Fofie (23) verovert wereldwijd harten met haar Afro sound

Ze heeft miljoenen views op YouTube, fans over de hele wereld en is gewoon geboren in Den Haag, maar woont in 010: Nana Fofie. Hoewel de mash ups van de 23-jarige zangeres enorm populair zijn, is ze als artiest nog niet echt doorgebroken. Maar… Met haar talent en de support die ze krijgt, hoeft dat niet lang meer te duren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

nice!

De Ghanees-Nederlandse zangeres heeft nog geen officiële collab met grote Nederlandse artiesten, maar is stiekem wel te horen op het nummer Achteruit van Ronnie Flex. Ze doet namelijk de backing vocals.


Ook krijgt ze support van the one and only Michael Dapaah.

god bless insta stories

Los van dat Nana’s stem zo gewaardeerd wordt, is er nog vrij weinig informatie over haar te vinden. Maar laat het nou net zijn dat ze gelukkig aan de ‘Stel me een vraag-functie’ van Insta Stories doet. Daaruit blijkt onder andere dat ze bezig is met het leren van de Franse taal, het liefst met MHD zou willen samenwerken - dat moet dan snel, aangezien hij gaat stoppen - en net moeder is geworden van een zoontje.

goals

Nana laat weten dat ze duidelijke goals heeft: in 2019 moet het aantal abonnees van haar YouTube-kanaal van ruim 67.000 abonnees gegroeid zijn naar 100k. Daarnaast ziet ze zichzelf over vijf jaar in de Billboard Charts staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie