FunX TopiX

#47 - "Dat ik nergens bang voor was werkte in mijn voordeel" Reggery Gravenbeek - Over het verlaten van de criminele wereld (S02)

  1. Podcastschevron right
  2. FunX TopiXchevron right
  3. #47 - "Dat ik nergens bang voor was werkte in mijn voordeel" Reggery Gravenbeek - Over het verlaten van de criminele wereld (S02)

zo 23 augustus 2020

Reggery Gravenbeek groeide op in de Rotterdamse wijk Zuidwijk. Als jonge jongen belandde hij in de criminaliteit en verkocht hij onder andere drugs. In 2006 werd hij opgepakt, hij heeft 7 jaar in de gevangenis gezeten, maar daarna was hij nog niet helemaal vrij. Onder andere volgde er ook nog een jaar lang een enkelband. Inmiddels is Reggery wel al 8 jaar op echt vrije voeten en heeft hij zijn leven omgegooid.

Samen met Team Enkelband helpt hij, ex-gedetineerden en schoolverlaters om hun plek in de maatschappij te vinden, geeft lezingen en maakt hij films! Onder andere om zijn leven en dat van anderen te vertellen en ook om te doen wat hij het liefste doet. We praten over Team Enkelband, zijn leven en de film waar hij op dit moment aan werkt. Check het hele verhaal hier!