FunX TopiX

#56 - "Siliconen implantaten zijn een miljarden business" Jamie Crafoord, - Over de gevaren van siliconen in je lichaam (S02)

  1. Podcastschevron right
  2. FunX TopiXchevron right
  3. #56 - "Siliconen implantaten zijn een miljarden business" Jamie Crafoord, - Over de gevaren van siliconen in je lichaam (S02)

zo 25 oktober 2020

Het zal je maar gebeuren dat je doodziek word, omdat je siliconen borstimplantaten hebt. Het overkwam Jamie en het is zeker geen uitzondering! In een tijd dat het steeds meer geaccepteerd is om wat aan jezelf te laten doen is het eigenlijk heel gek dat er nog steeds zo weinig bekend is over de gevaren. Jamie werd zo ziek na haar implantaten dat ze in een rolstoel terecht kwam, en dat allemaal omdat de siliconen absoluut niet gezond zijn voor je lijf. Nu is zij weer een stuk beter omdat ze zijn verwijdert en waarschuwt zij met #calmyourtits voor de gevaren. Ook maakt zij zich hard voor betere voorlichting, steun voor patienten die slachtoffer worden, maar niet serieus genomen worden en verzet zij zich tegen producenten die beweren dat hun producten veilig zijn. Check Jamie haar verhaal in deze podcast en neem een kijkje op calmyourtits.nl