FunX TopiX

#59 - "Ik hoop dat erover praten minder een taboe wordt" Milou Gevers, - Over het verliezen van een ouder aan zelfdoding (S02)

  1. Podcastschevron right
  2. FunX TopiXchevron right
  3. #59 - "Ik hoop dat erover praten minder een taboe wordt" Milou Gevers, - Over het verliezen van een ouder aan zelfdoding (S02)

za 14 november 2020

Een ouder verliezen is altijd heavy, maar wat als een van je ouders heeft gekozen voor zelfdoding? Met wie kan je daar dan relaxed over praten? Veel mensen durven er niet naar te vragen of weten geen houding aan te nemen als dit onderwerp voorbij komt en dat kan best eenzaam maken. Milou bespreekt in haar documentaire 'Waarom bleef je niet voor mij?' alle vragen die zij zelf graag had willen horen, toen haar moeder overleed. Er volgt een eerlijk en open gesprek met 4 kids, die hetzelfde meemaakten als zij, over dit belangrijke onderwerp. Als je nieuwsgierig bent geworden naar de ervaringen van Milou of graag wilt weten hoe jij nou kan reageren als je iemand kent die dit meemaakt, Check dan zeker deze podcast op een fijn moment! Twijfel jij zelf over zelfdoding of ken je iemand waar je je zorgen om maakt, bel dan naar het zelfmoordpreventie nummer 113