FunX TopiX

#9 - "Zelfs als je echt in een crisis zit, kan je niet meteen ergens terecht", - Ingie in gesprek met Don Ceder van de Christen Unie (S03)

  1. Podcastschevron right
  2. FunX TopiXchevron right
  3. #9 - "Zelfs als je echt in een crisis zit, kan je niet meteen ergens terecht", - Ingie in gesprek met Don Ceder van de Christen Unie (S03)

zo 14 maart 2021

Dit is de TopiX verkiezingspecial! De komende weken gaan jonge mensen in gesprek met een politicus over onderwerpen die in jouw leven trending zijn. Of je het nou wilt of niet, we hebben allemaal met politiek te maken. Denk aan dingen als institutioneel racisme, sociale huurwoningen of onderwijs, de politiek heeft hier grote invloed op, en dus ook op jouw leven. In dit gesprek voelt Ingie(19) de nummer 4 op de lijst van de Christen Unie aan de tand, Don Ceder! Samen met hem bespreekt zij de wachtlijsten van de GGZ, hebben ze het over het beschermen van jouw data en de invloed van techbedrijven en vraagt Ingie aan Don: "Hoe gaan jullie fixen dat iedereen weer betaalbaar kan wonen?". Check het hele gesprek hier en laat je inspireren!