FunX TopiX

#11 - ‘’Ik had echt alleen een bank, tv en mijn tafel was een kartonnen doos. Dan weet je: Ik kom iets te kort en ben mij toen gaan verdiepen in vastgoed.’’ – Sayed Abou el Kheir over investeren in vastgoed (S03)

  1. Podcastschevron right
  2. FunX TopiXchevron right
  3. #11 - ‘’Ik had echt alleen een bank, tv en mijn tafel was een kartonnen doos. Dan weet je: Ik kom iets te kort en ben mij toen gaan verdiepen in vastgoed.’’ – Sayed Abou el Kheir over investeren in vastgoed (S03)

zo 4 april 2021

In Nederland is er een tekort van 331.000 woningen. Toch lijkt het investeren in vastgoed een keuze die je kunt overwegen, omdat de branche stabiel lijkt te blijven. Dit zeggen Ilias Rahimi en Sayed Abou el Kheir in deze nieuwe podcast episode. Zij zijn vastgoedinvesteerders en partners van elkaar binnen deze branche. In deze podcast geven ze jou tips over hoe je met weinig geld, het toch voor elkaar kunt krijgen om een woning te kopen, maar ook hoe je een hypotheek kunt krijgen. Volgens Ilias en Sayed moet je denken in mogelijkheden en je niet tegen laten houden door berichtgeving over het niet in aanmerking kunnen komen voor een woning of een hypotheek. Verder delen ze hun visie als beleggers over de huidige woningmarkt en waarom zij niet het probleem zijn van het woningentekort in Nederland.