Artiest

Glen Faria (MC Fit)

  1. Musicchevron right
  2. FunX Artistschevron right
  3. Glen Faria (MC Fit)
Glen Faria is rapper en zanger die onderdeel uitmaakt van de groep Flinke Namen. Zijn 'Stapje Terug' met Laura Jansen verschijnt in het najaar van 2013 in de hitlijsten. Solo gaat hij onder de naam Glen Faria.

Flinke Namen wordt in 2004 opgericht door Sef en The Flexican. Later worden Fit en Murth toegevoegd aan de club. In 2009 scoort de rapgroep twee hits met 'Als Zij Langs Loopt' en 'Wolken'.

Glen Faria

Na het succes met de Flinke Namen maakt Fit een muziektheatervoorstelling ‘Glen Faria’ ter voorbereiding op zijn gelijknamige debuutalbum. Het album verschijnt in mei 2013 en er verschijnen drie singles; 'Probleem', 'Laat maar komen' en 'Duurt te Lang'.

Laura Jansen

Na de eerste singles brengt Fit een akoestische versie van 'Stapje Terug' uit. Zangeres Laura Jansen is zo enthousiast over het nummer dat de twee besluiten samen de studio in te duiken en een nieuwe versie op te nemen die in oktober 2013 op single verschijnt.

Big2

Het meest recente werk van Glen Faria is samen met Big2, bekend van The Opposites. Het nummer heet 'Ik Wil Dat Je Danst'.