FunX Amsterdam

Tweede persoon neergeschoten in Amsterdamse Vechtstraat

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tweede persoon neergeschoten in Amsterdamse Vechtstraat

In de Amsterdamse Vechtstraat in de Rivierenbuurt is woensdagochtend opnieuw een man neergeschoten, meldt AT5. De schietpartij gebeurde woensdagochtend rond 04.00 uur. De politie doet ter plaatse onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Er zijn nog geen arrestaties verricht.

bigidagoe

Dinsdagmiddag was in dezelfde straat ook al een schietpartij, waarbij de 23-jarige rapper Bigidagoe, echte naam Danzel, werd neergeschoten en ernstig gewond raakte. Bigidagoe is een bekende in de Amsterdam rapscene en wordt beschouwd als rechterhand van Joey AK, de frontman van rapformatie Zone 6. Die zit momenteel vast voor het ontvoeren van een moeder en haar tweede kinderen.

dader voortvluchtig

De dader van de schietpartij op Bigidagoe is momenteel voortvluchtig en de politie is op zoek naar hem. Op Twitter hebben ze een signalement gegeven op basis van eerste ooggetuigen. Het zou gaan om een man met een donker getinte huidskleur, zwarte kleding met een zwarte capuchon en mogelijk dreadlocks. De politie benadrukt dat wanneer je de man mocht aantreffen, je hem niet zelf moet aanspreken, maar 112 moet bellen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie