Entertainment

Megan Thee Stallion: "Ik verdiende het niet om neergeschoten te worden"

foto: Twitter: 1DJFirstClass
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion: "Ik verdiende het niet om neergeschoten te worden"

Megan Thee Stallion heeft maandag bekendgemaakt dat ze in beide voeten is geschoten bij het incident dat in de nacht van 11 op 12 juli plaatsvond. Ze noemt het in een emotionele Instagram Live-video de "afschuwelijkste ervaring die ze ooit heeft meegemaakt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet verdiend

"Ik ben in beide voeten geschoten en daaraan geopereerd om de kogels eruit te halen", zegt Megan in tranen. "Het was supereng." Ze maakte niet bekend wie haar had neergeschoten, maar zei wel: "Ik heb niemand aangeraakt. Ik verdiende het niet om neergeschoten te worden." De rapper laat weten dat de kogels geen botten of andere belangrijke plekken hebben geraakt.

Instagram als dagboek

Megan vertelt dat ze bewust stil is geweest. Ze deed het niet om iemand te beschermen, maar omdat ze geen zin had om haar privéleven met iedereen te delen: "Dit is geen shit die je even op het internet zet. Dat is jullie probleem. Jullie zetten je hele leven op Instagram als een dagboek. Zo ben ik niet. Dus fuck jullie al die blogs, sites en zogenaamde vrienden."

Tory Lanez

Er zijn op de avond van het schietincident foto's van de poolparty verschenen waarop Megan te zien was met Kylie Jenner en Tory Lanez. Diezelfde avond werd de Canadese rapper gearresteerd wegens verboden wapenbezit en kwam later op borgtocht vrij. Sindsdien gaat het gerucht dat hij Megan neergeschoten zou hebben. Zij heeft dit zelf nooit bevestigd. Wel liet ze weten dat agenten haar die avond naar het ziekenhuis hebben gebracht waar ze een operatie onderging om de kogels te laten verwijderen.

Getuigen

Volgens de geruchten zou Tory Lanez vanuit de auto op Megan hebben geschoten terwijl ze weg probeerde te komen. Er zouden zelfs beelden van zijn. Het is niet bekend of de politie die beelden ook heeft. Verschillende bronnen geven aan dat getuigen niet willen meewerken aan het onderzoek.

Ster advertentie
Ster advertentie