Entertainment

Megan Thee Stallion deelt prachtige brief aan overleden moeder

foto: Instagram: Megan Thee Stallion
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion deelt prachtige brief aan overleden moeder

"Gefeliciteerd mama. Ik mis je nog iedere dag." Met die woorden begint het emotionele Instagrambericht dat Megan Thee Stallion op de verjaardag van haar overleden moeder heeft geschreven en gedeeld. Holly Thomas overleed vorig jaar in maart aan de gevolgen van hersenkanker. De rapper uit Houston deelt de tekst onder een oude foto waar ze op schoot zit bij haar moeder Holly.

Sterke vrouw

"Ik weet dat je naar me kijkt, voor mij duimt en mij op de been houdt. Je bent fysiek niet bij mij om me te vertellen wat ik zou moeten doen, daarom probeer ik het zelf uit te vogelen met in mijn achterhoofd de adviezen en lessen die jij mij hebt geleerd. Je bent zo'n sterke vrouw en ik beloof dat ik je trots zal maken door er ook een te worden."

Bachelor

In een eerder interview noemde Megan haar moeder Holly haar grootste inspiratiebron die ze wil eren door haar bachelor te halen aan de Texas Southern University. Terwijl haar muzikale carrière in de lift zit, studeert ze online door zodra ze tijd heeft. Megan hoopt volgend jaar haar bachelor te halen en haar overleden moeder trots te maken.

Ster advertentie
Ster advertentie