Entertainment

Megan Thee Stallion over schietincident: "Ik ben echt gekwetst en getraumatiseerd"

foto: Instagram: theestallion
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion over schietincident: "Ik ben echt gekwetst en getraumatiseerd"

Megan Thee Stallion heeft op Twitter laten weten helemaal klaar te zijn met alle roddels en grappen over het schietincident waarvan ze slachtoffer is geworden. Eerder deze week liet de rapper weten meerdere malen in haar voet te zijn geschoten. Er gaan geruchten dat Tory Lanez hierachter zit, maar wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Megan geeft in ieder geval aan serieus getraumatiseerd te zijn.

Niet grappig

Op Twitter schrijft ze: "Zwarte vrouwen zijn zo onbeschermd en we houden zoveel dingen in om gevoelens van anderen te beschermen zonder aan die van onszelf te denken. Het kan voor jullie op internet misschien grappig zijn, gewoon weer een 'messy' onderwerp om over te praten, maar dit is mijn echte leven. Ik ben echt gekwetst en getraumatiseerd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pool party met Tory lanez

Het incident vond vorige week zondag plaats, toen de politie Megan samen met haar vriendin Kelsey Nicole en rapper Tory Lanez aantrof in een auto bij een pool party in Los Angeles. Tory werd toen aangehouden wegens wapenbezit en er gingen ook geruchten dat Megan werd gearresteerd. Dat klopt niet, zo vertelde ze een paar dagen later op Instagram: "Ik ben nooit gearresteerd. De politieagenten brachten me naar het ziekenhuis waar ik een operatie onderging om de kogels te laten verwijderen."

Onderzoek

Het blijft voorlopig vaag wat er precies is gebeurd, maar volgens TMZ en Page Six hebben bronnen laten weten dat Tory vanuit de auto op Megan heeft geschoten terwijl ze weg probeerde te komen. Hier zouden beelden van zijn die nog niet in handen van de politie zijn. Volgens dezelfde bronnen willen de getuigen niet meerwerken aan het onderzoek, waardoor het lastig zou zijn om Tory te arresteren voor het schieten op Megan. Dit is niet bevestigd door de politie.

Ster advertentie
Ster advertentie