FunX Amsterdam

Theater Amsterdam opent Nederlands eerste beddenbioscoop

foto: YouTube: Matt Sleeps
  1. Newschevron right
  2. Theater Amsterdam opent Nederlands eerste beddenbioscoop

Vanaf aanstaande zaterdag mag het na tweehonderd dagen eindelijk weer: een filmpje pakken in de bioscoop. Theater Amsterdam in de Houthavens heeft besloten om van deze gelegenheid te profiteren en groots uit te pakken. Het theater opent namelijk maandag een tijdelijk beddenbioscoop, waar je lekker liggend van je film kunt genieten.

Vijftien boxsprings

De theaterzaal is ongeveer 4200 vierkante meter groot. De ruimte heeft het grootste bioscoopscherm van Nederland. In de grote zaal komen er vijftien tweepersoons boxsprings te staan. Mocht je tijdens de film ineens honger of dorst krijgen, dan wordt dat gewoon aan je bed geserveerd. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je liggend niks mee krijgt van de film, want alle bedden staan op een verhoogd plateau. Het enige wat jij hoeft te doen is dus letterlijk lang uit van de film genieten.

Unieke ervaring

Mede-organisator Joep Verbunt, eigenaar van Matt sleeps, is blij dat deze unieke bioscoopervaring volgende week mogelijk is. ''Na maandenlang opgesloten te hebben gezeten met Netflix en Videoland, je alle Zoom meetings op je slippers hebt uitgespeeld en de digitale borrels achter je laptop je neus uitkomen, is het nu wel weer eens tijd voor iets leuks'', laat Verbunt weten op hun website.

De voorstellingen zijn op ieder moment van de dag te bekijken. Ook worden de coronamaatregelen nog steeds nagevolgd. Dit houdt in dat na iedere filmvoorstelling de bedden worden gereinigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie