STER Advertentie
STER Advertentie

Deze tunes mogen ab-so-luut niet mee naar 2019

Deze tunes mogen ab-so-luut niet mee naar 2019
YouTube: Michael Dapaah

Woensdag 19 december 2018 - 08:29 uur

|

Door:

Kavita

Dit jaar zijn er weer ongelooflijk veel nieuwe tunes uitgebracht. En er zijn natuurlijk ook veel blijven hangen uit de voorgaande jaren. Misschien wel onnodig? En een tikkeltje irritant? Daarom vroeg reporter Shaquille aan Amsterdammers welke tune ze in 2019 ab-so-luut niet meer willen horen. 

Zijn eigen keus: All I Do Is Win. "OMG, dat liedje wil ik gewoon nooit meer horen. Het was een hype in 1902 ofzo. Eigenlijk kon ik er in 2018 al niet meer naar luisteren. En voor Mans Not Hot van Biq Shaq geldt hetzelfde." 

meiden gaan h.a.m.

Naast All I Do Is Win en Mans Not Hot, zijn bijvoorbeeld Gangnam Style, Oh Djadja en Bodak Yellow van Cardi B ook niet meer zo populair als eerst.

"Bodak Yellow hoeft niet meer in de club man. Die meids gaan h.a.m. erop man. Ik hou er niet van. Oh Djadja heb ik ook echt teveel gehoord. Hele dag hoor ik het op de radio, ik word er ziek van. Het is klaar met die tune."  

'Welke tune mag niet mee naar 2019?'

Populair op FunX.nl

  • Het gespierde lichaam van Jennifer Lopez (49) lijkt haast onwerkelijk

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

  • Uniek: scheidsrechter scoort tijdens voetbalwedstrijd!

  • Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.amsterdam.40147-deze-tunes-mogen-ab-so-luut-niet-mee-naar-2019"}