Naar homepage
FunX Amsterdam

FunX staat vier dagen in het teken van Amsterdam Dance Event

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. FunX staat vier dagen in het teken van Amsterdam Dance Event

Het grootste dance-event ter wereld gaat weer van start! Tijdens Amsterdam Dance Event zullen dit jaar maar liefst 2500 artiesten hun elektronische sound laten horen in 140 clubs in Amsterdam. ADE vindt plaats van 17 oktober tot en met 21 oktober. Ook bij FunX staan de aankomende dagen in het teken van ADE.

ADE-paradijs

Op woensdag en donderdag staan zowel Morad & Shay (16.00 - 19.00) als De Avondshow (19.00 - 23.00) in teken van ADE. De studio in Amsterdam is omgebouwd tot een ADE-paradijs waar verschillende Nederlandse dj's een bezoekje zullen brengen. Denk aan: The Partysquad, Johnny 500, Abstract, Lady Bee, Glowinthedark en Nafthaly Ramona.

FuNX Dance

Op vrijdag en zaterdag komen onder ander Freddy Moreira, Dyna, Diaz & Bruno, Afro Bros en Childsplay langs bij Weekend Gio (19.00 - 21.00). FunX Dance-dj Hatim presenteert twee dagen lang (21.00 - 00.00) een speciale ADE-editie uit van zijn show. Ook dit jaar zal dat weer een komen en gaan zijn van de grootste dj's van dit moment.

Sfeer proeven

En dat is niet alles. Reporters Vanessa, Ouassima en Nixon bezoeken verschillende events en gaan de Amsterdamse straten op om de sfeer tijdens ADE vast te leggen. Houd FunX.nl en onze socials dus in de gaten voor de vetste dj-sets, de leukste feestjes en de spannendste reports.

Wil je zelf ook niets missen van ADE? FunX heeft de beste feestjes hier voor je verzameld.

Ster advertentie
Ster advertentie