Naar homepage
FunX Amsterdam

Ebola geplande actie van illuminati?

  1. Newschevron right
  2. Ebola geplande actie van illuminati?
In Afrika slaat Ebola razendsnel om zich heen. Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd voordat we ook in Nederland de eerste Ebola-besmetting gaan zien. Of zal dat allemaal wel meevallen? En hoe is Ebola eigenlijk ontstaan? Sommigen denken dat de dodelijke ziekte zelfs een link heeft met illuminati.

FunX-reporter Ouassima ging de straat op en checkte hoe de Amsterdammers denken over Ebola.


Volgens een aantal FunX-luisteraars staat het vast: ebola is een geplande actie. Via de FunX App kwamen o.a. deze reacties binnen bij Natasja:

"Ik geloof in de illuminatie. De overheid staat op complot theorieën. Diverse ziektes zoals ebola als kanker zijn bewust verspreide ziektes die verspreid worden dmv chemtrails, voedselmanipulatie en ga zo maar door .. De technologie is al te ver vooruit dan wij weten, daarmee bedoel ik dus de medicijnen/tegengiffen van diverse ziektes. Er zijn miljarden, maar dan ook al miljarden gedoneerd. Nog steeds hoor je dat er geld te kort is voor onderzoek etc."

"Natasja vind jij het ook niet vreemd dat eerst aids en nu embola uitbreken in Afrika, en voor beide geen geneesmiddel bestaat. Er vallen veel slachtoffers, af en toe denk ik dat dit bewust gebeurt. Ik hoop uit de grond van mijn hart van niet, maar die gedachte komen wel op."

Wat denk jij?
Ster advertentie
Ster advertentie