FunX Amsterdam

Nederland krijgt Instagram-museum met fotogenieke kamers

foto: Instagram: Sarah Mendes
  1. Newschevron right
  2. Nederland krijgt Instagram-museum met fotogenieke kamers

Leef je voor The Gram? Blijf je maar foto's maken, totdat je het perfecte plaatje hebt gevonden? Dan is een Instagram-museum misschien wel wat voor jou! Nederland krijgt binnenkort namelijk het eerste interactieve Instagram-museum met vijftien fotogenieke kamers. Aan de omgeving zal het in ieder geval dus niet liggen als je een mooie achtergrond wil.

geen selfiestick

WONDR - zoals het museum heet - is een pop up-ervaring en gaat 18 september open voor het grote publiek. Het zal zeven dagen per week te bezoeken zijn van 11.00 tot en met 19.00 uur en is te vinden in Amsterdam-Noord.

Je hoeft je selfiestick niet mee te nemen naar het Instagram-museum. De vijftien ruimtes hangen vol met camera's die het werk doen. De foto's worden daarna naar je gemaild.

bepaal je eigen mood

Ben je in de mood voor een gelikt discosfeertje, lig je liever in een bad vol marshmallows of sta je graag midden in een driedimensionaal schilderij? Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat je van de ruimtes in het Instagram-museum kan verwachten. Het bijzondere museum is slechts zes maanden geopend.


Ster advertentie
Ster advertentie