Films, Series & TV

'Caveman' Patrick van Het Rotterdam Project krijgt eigen programma

foto: YouTube: DWDD
  1. Newschevron right
  2. 'Caveman' Patrick van Het Rotterdam Project krijgt eigen programma

Wie vorig jaar het programma Het Rotterdam Project heeft gekeken, herinnert zich vast nog wel de dakloze Patrick. Hij werd door Beau van Erven Dorens maandenlang gevolgd tijdens zijn poging om zijn leven weer op de rit te krijgen. En dat is hem gelukt. Hij is afgekickt van heroïne, heeft een eigen woning en zelfs een eigen bedrijfje. Gisteren maakte hij samen met Beau bij De Wereld Draait Door bekend dat hij nu een eigen programma krijgt: Caveman - Patrick is terug.

van dakloze tot succesvolle fotograaf

In Caveman, wat tevens Patricks bijnaam is, wordt het leven van de ex-dakloze verder gevolgd. Zo zal te zien zijn dat hij momenteel succesvol bezig is met fotografie. Op zijn Instagramaccount, met inmiddels meer dan 59 duizend volgers, zijn zijn foto's te bekijken.

zelf gedaan

Aan tafel bij DWDD vertelt Patrick dat het erg goed met hem gaat. "Ik wil niet zeggen dat Beau mij gered heeft, maar toch wel. Zonder die persoonlijke aanpak had ik het niet kunnen redden." Beau is zichtbaar trots op Patrick. "Hij heeft het zelf gedaan. Hij zit hier en het is ongelooflijk dat hij jullie te woord staat en helemaal ontspannen is. Het is spectaculair.'

Caveman - Patrick is terug zal vanaf 24 april te zien zijn bij RTL 5.

Ster advertentie
Ster advertentie