FunX Amsterdam

Drake's afterparty in Club Air een fiasco: boze bezoekers willen geld terug

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Drake's afterparty in Club Air een fiasco: boze bezoekers willen geld terug

Drake heeft de afgelopen twee dagen dan wel supervette optredens gegeven in de Ziggo Dome, maar toch zijn er fans die zich geflasht voelen. Gisteren, na de allerlaatste show van zijn Europese Assassination Vacation Tour, was het de bedoeling dat Drake de afterparty zou hosten in Club Air. Ook zouden Ali B, Ronnie Flex en Boef optreden. Dat liet Ali B weten in berichten op Instagram die inmiddels zijn verwijderd. Maar uit boze reacties op Insta blijkt dat de afterparty een fiasco was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zo werd onder andere de volgende opmerking geplaatst onder een Instagrampost van Club Air:

"Wat een fucking onzin Club Air. Ik ga de creditcardmaatschappij bellen om m'n geld terug te halen. 300 euro betaald aan de deur voor artiesten die nooit zijn komen opdagen... Waar waren Ronnie en Boef? Waar was Ali B??? Op de page staat in dikke koeienletters 'hosted by Drake', maar Drake heeft 30 minuten in de VIP gestaan en is toen weer weggegaan. Snap hier echt helemaal niks van. 100 euro per tickets vragen voor deze afgang is echt schandalig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ONDUIDELIJK

Wat er precies is misgegaan tijdens de afterparty, is nog niet duidelijk. Houd FunX.nl in de gaten voor updates.

Update van Club Air: "Toen wij werden benaderd door Believe That, Spec Entertainment en Fam events met de vraag of zij een event met Drake bij ons konden organiseren waren we direct enthousiast. Wij zijn al jaren fan, en het idee om hem in onze club te mogen verwelkomen vonden wij fantastisch. De avond van de officiƫle Europe Tour afterparty van Drake begon spectaculair. Met veel commotie kwam Drake met zijn voltallige OVO crew de AIR binnen om midden tussen de feestgangers te schitteren. De tent stond vol, iedereen had er zin in, en de eerste OVO artiesten deden hun ding. Echter na anderhalf uur, kort na het optreden van Baka, verliet Drake plotseling het pand. Zijn fans en Team AIR in onzekerheid achterlatend. Toen tegen het einde van de avond duidelijk werd dat Drizzy zijn beloofde hosting niet meer kwam doen, restte ons niets anders dan meewarig terug te denken aan de opmerkingen van cynische personen die op voorhand beweerden dat bepaalde Noord Amerikaanse supersterren precies doen waar ze op dat moment zin in hebben. Wij wachten nog op een verklaring van de organisatoren van het event, waarom ook de aangekondigde optredens van Boef en Ronnie Flex niet doorgingen. AIR wilt samen met de organisaties op zoek naar een passende oplossing voor de gedupeerden."

Ster advertentie
Ster advertentie