Entertainment

Drake verrast publiek met optreden van J Hus

foto: twitter/naixelxo
  1. Newschevron right
  2. Drake verrast publiek met optreden van J Hus

Dat Drake liefde heeft voor de Britse hiphopscene, weten we allemaal wel. Hij trad op met de Smoke Boyz, regelde dat de keiharde serie Top Boy terugkeert op Netflix en dook ooit op een remix van de Londense rapper Santandave.

Drake & J Hus

Voor de Assassination Vacation Tour kwam Drake naar Londen en verraste het publiek door J Hus op het podium te verwelkomen. De Britse artiest was net vrijgelaten na een straf van vier maanden wegens het dragen van een steekwapen. Hij maakte zijn comeback op het podium van Drake met de FunX-hit Did You See en zo te zien genoten de fans van iedere seconde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Steekwapen

J Hus heeft vier maanden gezeten voor een straf van acht maanden voor het dragen van een steekwapen. Hij gaf aan de rechter toe dat hij een steekwapen bij zich had gedragen, maar dat deed hij niet zomaar. J Hus is in 2015 neergestoken en zei dat hij daarom uit angst een mes op zak had. Hij noemde de keuze uit angst "dom" en niet passend bij zijn voorbeeldfunctie. De rechter zei dat ze haar taak niet goed zou uitvoeren als ze J Hus niet zou vastzetten. Ze herkende zijn talent, maar zei ook dat het hem niet gelukt was om zijn verleden achter zich te laten.

Ster advertentie
Ster advertentie