FunX Amsterdam

Amsterdamse tattooshop gebruikt automaat voor spontane verrassingstattoos

foto: AT5
  1. Newschevron right
  2. Amsterdamse tattooshop gebruikt automaat voor spontane verrassingstattoos

Stel je voor: je mag drie keer draaien aan een kauwgomballenautomaat, maar in plaats van kauwgom komen er tattoo-ontwerpen uitgerold. Uit de drie opties, kies je je favoriet en je moet dat ontwerp ook echt laten zetten. Bij tattooshop Ink With Bubbles in Amsterdam is dit een razend populair concept, wat vooral te danken is aan TikTok.

Idee

De kauwgomballenapparaten zijn al een tijdje onderdeel van het concept van de tattooshop. Voornamelijk toeristen zijn erg enthousiast over het idee en dat was ook de insteek van Sarah Bargstani, eigenaar van de Amsterdamse tattooshop. De tattoos moeten een herinnering zijn aan hun bezoek aan Amsterdam.

TikTok

Volgens AT5 wordt door toeristen TikTok vaak genoemd als hun aanleiding om de tattooshop te bezoeken. "We zagen het op TikTok, daarom zijn we gekomen", vertelt een Britse toerist. Sarah is blij dat haar concept door de app populairder is geworden. Het scheelt haar een hoop marketing. "Ik hoef er zelf amper iets voor te doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Klanttevredenheid

Mocht je nou niet tevreden zijn met de ontwerpen die uit de automaat zijn gerold, dan mag je nog een keer aan het kauwgomballenautomaat draaien, zegt Sarah. "Ik heb wel eens meegemaakt dat klanten teleurgesteld zijn met het resultaat. Dan krijgen ze een extra kans. Ik laat mensen niet huilend naar huis gaan", aldus de tattoo-artist.

Ster advertentie
Ster advertentie