Artist of the Month

Bens tekende bij Boef: "Ik deed gewoon m'n ding en dat heeft gewerkt"

foto: Bensfoto: Bens
  1. Newschevron right
  2. Bens tekende bij Boef: "Ik deed gewoon m'n ding en dat heeft gewerkt"

Bens is naast Artist of the Month een van de raptalenten die vorige maand een contract tekende bij het label van Boef: Boefmusic. Volgens Boef is de 18-jarige rapper uit Almere een flowking met supersterkwaliteiten, dus dat belooft veel voor de muziek die er nog van hem uit gaat komen. Onlangs dropte Bens zijn eerste clip op Boefs YouTube-kanaal en die tune, genaamd I Know, hoor je de hele maand op FunX.

Naam: Bens
Woonplaats: Almere
Leeftijd: 18
Hoe lang maak je al muziek? Twee jaar, maar in het begin was het nog niet zo serieus. M'n neef bracht me af en toe mee naar een studio, waar we konden opnemen. Het was toen nog meer experimenteren, maar sinds een jaar ben ik serieus bezig met muziek maken.
Waar haal je je inspiratie vandaan? Uit hoe ik leef en de dingen die ik meemaak.
Hoe zou je je sound omschrijven? Flossy. Dat houdt in dat je er gewoon lekker op kunt viben.
Naar wie of wat luister je zelf graag? Mijn playlist is echt een grote mix van allerlei soorten muziek. Drake is m'n favoriete artiest.
Met wie zou je ooit nog willen samenwerken? In Nederland wil ik nog met heel veel artiesten samenwerken. We zullen zien wat de toekomst brengt.
Waar ben je tot nu toe het meest trots op? Op het contract dat ik heb getekend bij Boefmusic. Ik heb altijd gewoon m'n ding gedaan en dat heeft gewerkt. Maar ik ben er nog lang niet.
Waar sta je over vijf jaar? Aan de top van de game.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Artist of the Month

Elke maand staan er in de lokale Jouw Stad-shows op FunX opkomende talenten in de spotlights. Je checkt de muziek van alle Artists of the Month in de Support Your Locals-playlist op Spotify. Wil jij als Artist of the Month jouw stad representen? Drop dan hier je gegevens.

Ster advertentie
Ster advertentie