Artist of the Month

Utrechtse Chevelly over haar band en samenwerking met Major Dreamin'

  1. Newschevron right
  2. Utrechtse Chevelly over haar band en samenwerking met Major Dreamin'

De 19-jarige Chevelly uit de Meern is verkozen tot de eerste Artist of the Month Utrecht. Je hoort haar mooie stem deze maand extra vaak op FunX, want haar track .Loev wordt in maart extra vaak gedraaid. Ze was te gast bij Jouw Stad om meer te vertellen over haar band en de samenwerking met oud-Artist of the Week Major Dreamin'.

samenwerking

Je kan Chevelly al kennen van haar deelnames aan The Voice of Holland in 2017 en 2018. Ook deed ze laatst mee aan het programma All Together Now, waarin ze te zien was met Major Dreamin'. Met hem heeft ze ook de track .Loev gemaakt. De samenwerking tussen haar en Major Dreamin' kwam tot stand omdat de twee elkaar al kenden van school, de Nederlandse Popacademie. Ze werkten al een tijdje samen, maar hadden het nooit echt naar het volgende niveau getild door daadwerkelijk samen iets uit te brengen.

band

Chevelly staat niet altijd alleen op het podium, want ook zingt ze in een band. Op de vraag hoe ze de band met haar eigen solocarrière combineert vertelt ze dat dat goed gaat en het een kwestie is van goed plannen. "Met de jongens in de band zit ik in de klas, dus daar kan ik heel makkelijk repetitiedagen mee inplannen."

Opdracht

Omdat Chevelly verkozen is tot Artist of the Month Utrecht, krijgt ze in Jouw Stad een opdracht mee naar huis. Ze krijgt een maand lang de tijd om een track te maken in een ander genre dan ze gewend is: afrovibes. Je zou denken dat dit voor Chevelly met haar ervaring een piece of cake moet zijn. "Ik kan hier wel wat mee," reageert ze dan ook na het horen van de opdracht. Over vier weken komt Chevelly terug bij FunX met de uiteindelijke afrovibes-tune. Stay tuned!

ARtiST OF THE MONTH

Elke maand staan er in de lokale Jouw Stad-shows op FunX opkomende talenten in de spotlights. Wil jij als Artist of the Month jouw stad representen? Drop dan hier je gegevens. Je vindt de tracks van alle Artists of the Month terug in de Support Your Locals-playlist op Spotify.

Ster advertentie
Ster advertentie