Films, Series & TV

Murda treedt op voor miljoenen kijkers in finale van Turkse The Voice: O Ses Türkiye

  1. Newschevron right
  2. Murda treedt op voor miljoenen kijkers in finale van Turkse The Voice: O Ses Türkiye

Rapper Murda trad zaterdagavond op tijdens de finale van O Ses Türkiye, oftewel de Turkse versie van The Voice. Hij bracht de singles AYA en Güneș met zangeres Zeynep Bastik ten gehore voor de miljoenen kijkers die de show wekelijks heeft. De nieuwe tune is afkomstig van zijn nieuwe album DOĞA waarop Ronnie Flex en Idaly net als Murda ook in het Turks te horen zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Stempel gedrukt"

De belangrijkste man van de show is mediamagnaat en tevens presentator Acun Ilicali, zeg maar gerust de Turkse John de Mol. Hij kondigde Murda en Zeynep Bastik aan als de twee artiesten die het afgelopen jaar hun stempel hebben weten te drukken op de Turkse muziekscene.

Murda x Hadise?

De jury in Turkije bestaat uit popster Murat Boz, volkszangeres Seda Sayan, cabaretier/presentator Beyazit Öztürk én de Vlaamse/Turkse zangeres Hadise. Je kan misschien wel raden dat er daarom even een Nederlandstalig onderonsje plaatsvond tussen Murda en het populaire Belgische jurylid. Hadise vertelde dat ze fan is van Murda en wilde na de show nog even babbelen met de rapper. Ontstaat er een nieuwe samenwerking achter de schermen? Dat zullen we Murda moeten vragen als hij weer te gast is bij FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie